GÖZTEPE

Filiz Şahin

KadromuzMerdivenköy Filiz Şahin
Kurucu

Çilek Ağacı Anaokulları kurucusu Filiz Şahin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun olmuştur. Eğitim döneminde Okul öncesinde profesyonel öğretmen olmak, Okul öncesi alanda eğitimci yeterliliklerini arttırma programı ve Öğretmen Eğitim programlarını bitirmiştir. Daha sonra Üst Düzey Okul Yöneticiliği ve Lider Müdürlük sertifika programlarını ve tamamlamıştır. Üstün Yetenekliler ile de yakından ilgilenen kurucumuz;

İstanbul Teknik Üniversitesinde Üstün Zekalılar Aramızda,

Maltepe Üniversitesi Üstün Zekalılar Eğitim Modelleri,

İstanbul Şehir Üniversitesi Üstün Zekalı Çocuğa sahip olmak,

İstanbul Teknik Üniversitesi Dahiler Aramızda

Bahçeşehir Üniversitesi Üstün Yetenekli Çocuklar ve eğitimi konulu sertifika programlarını tamamlamıştır. Uluslararası Erken Çocukluk Eğitim Kongresi, Oyunlaştırılmış eğitim konferansı, İdeal Okul ve Eğitimde Alternatif Yaklaşımlar Zirvesi, Öncü Eğitimciler Kongresi ve Ulusal Anaokulları Kongresine katılmıştır. Çocukları psikolojik açıdan değerlendirme ve Çocuk gelişim testleri uygulayıcı belgesini de aldıktan sonra eklektik bir program olan FEP i geliştirerek patentini almıştır.Çocuk Gelişimi alanında sürekli yenilenmeye ve gelişime ihtiyaç duyulduğunun bilincinde olan kurucumuz eğitimine halen psikoloji alanında devam etmektedir.